Prana Healing Arts

Deep Sport Massage

Vad är Deep Sport Massage?

Vår Deep Sport Massage riktar sig mot de djupare lagren av dina muskler. Den används för att behandla muskel- och senskador, smärta och stelhet i dina större muskelgrupper och leder.
Massagen består av långvarigt tryck med långsamma, djupa sträckningar för att nå de djupare lagren av musklerna. Detta hjälper till att bryta upp ärrvävnad som bildas efter en skada och minska spänningen i muskler och vävnader.
Behandlingen kan ofta kännas "smärtsam på ett bra sätt" och det är vanligt att få "träningsvärk" några dagar efter.

Vad händer under massagen?

Massageterapeuten värmer upp dina muskler med en lättare beröring. När du är uppvärmd börjar de arbeta med dina problemområden. De använder armbågar, knogar, fingrar, handflator och / eller olika verktyg för djup knådning och strykning med varierande mängder intensitet i trycket.
Beroende på terapeutens val av tekniker och kundens behov kan behandlingen göras med eller utan olja.
För denna behandling klär du dig ner till dina underkläder för att säkerställa god åtkomst för terapeuten, men är täckt med en handduk eller filt på delar som för närvarande inte behandlas.

Deep Sport Massage

60 min

SEK 685,-
Deep Sport Massage

90 min.

SEK 920,-

Deep Sport Massage

De grundläggande teknikerna som används i vår Deep Sport Massage liknar terapeutisk massage och aromamassage, men fokuserar på muskel- och vävnadshälsa.
Dessutom tillämpar dessa tekniker ofta mer friktion och djupt, långsamt tryck, vilket hjälper till att minska ansamlingen av syror som hämmar muskelhälsan. Andra tekniker fokuserar på att minska skador för att nå det stadium där kroppens naturliga läkningsprocess tar över.

Oljemassage i Malmö för att mjuka upp huden

Välkommen till Prana Healing Arts

Boka din behandling idag.