Prana Healing Arts

Ansiktsbehandling

Vad är en Ansiktsbehandling?

En ansiktsbehandling är en flerstegsbehandling för ansiktet, som ofta inkluderar varm ånga, peeling, extraktion, ansiktsmasker, skal, fukt, serum och massage. Ansiktsbehandlingar utförs för att stimulerar allmän hudhälsa och vårda specifika hudförhållanden.

Vad händer under Ansiktsbehandlingen?

Beroende på valet av ansiktsbehandling kommer det att finnas olika steg.
Vi använder bara naturliga ingredienser i våra ansiktsbehandlingar, inga kemikalier används och det sker ingen punktering av huden.

Alla ansiktsbehandlingar inkluderar rengöring, massage, mask och återfuktning. Se nedan för mer information om de specifika behandlingarna.

Lifting GuaSha - Anti-age

75 min

SEK 695,-
Lifting Gua Sha

Lifting Gua Sha ®

Som den enda salongen i Sverige erbjuder vi denna fantastiska, effektiva, naturliga ansiktsbehandling mot åldrande. Vi använder en kombination av japanska lyfttekniker, koppning och Gua Sha för att ge dig ett märkbart resultat även efter endast 1 behandling.
24 akupunkturpunkter stimuleras, blodcirkulationen ökas, toxiner avlägsnas, vävnader syresätts och kollagen och elastinproduktion stimuleras
Rynkor och påsar under ögonen minskar och huden dras åt. För denna behandling använder vi en ren, organisk nyponolja från Chile och Organic Rose Damascena hydrosol. Båda fyllda med antioxidanter och med antiseptiska, antiinflammatoriska, lugnande och helande egenskaper. Inga kemikalier eller filler krävs. För ett bestående resultat i upp till 2 år rekommenderar vi 6-10 behandlingar under en 4-6 veckors period följt av en behandling varannan månad.

Välkommen till Prana Healing Arts

Boka din behandling idag.