Prana Healing Arts

Om Prana Healing Arts

Varför ska du välja oss ...

Välkommen till Prana Healing Arts!

När du besöker oss välkomnas du av avslappnande dofter, lugn musik och en miljö där du kan glömma bort "livet utanför" ett tag.
Det är vår vision att hjälpa dig till en balanserad kropp och själ. Vi tror att alla goda ting kommer från naturen och vi använder endast rena, naturliga, organiska och till största delen Veganska produkt i våra behandlingar. Oljor, lotions, skrubbar och till och med våra varma ljus är handgjorda och produceras i små satser. Därför är inga kemiska tillsatser nödvändiga.
I vår salong på Slussen i Malmö har vi 6 privata behandlingsrum och om du vill ta en dusch efter behandlingen, finns det möjlighet till det. I vår reception finns det soffor där du kan njuta av några minuter för dig själv, dricka lite te eller vatten etc. innan du går ut och möter världen igen. - känn dig som hemma hos oss och kom förbi varje gång du vill unna dig en härlig och avkopplande behandling!

Besök hos oss

Vi erbjuder...

Använd friskvårdsbidraget - Oljemassage i Malmö

Friskvårdsbidrag

Nyttja ditt friskvårdsbidrag till massage Vi erbjuder flera olika typer av massage med olika syften. Massage som passar vid stressreaktioner, när muskler är spända eller när du har smärta.
Vi är anslutna till Wellnet, ActiWay & Min Friskvård

Presentkort hos oss - Oljemassage i Malmö

Presentkort

Att ge bort en massage är ett utmärkt sätt att visa uppskattning till någon du tycker om. Presentkort är en mycket uppskattad gåva vid födelsedagar, student, julklapp och till mors- eller farsdag, vänner, familj eller anställda m.m. När du köper presentkort kan du välja valfritt belopp som sedan kan användas på valfri behandling.

Bonus image

Bonuskort

För att uppnå ett bra och långvarigt resultat krävs ofta upp till ett par massage behandlingar av olika slag. Med vårt bonuskort får du pengarna att räcka längre. Med bonuskortet kan du samla 5 behandlingar och få 50 % rabat på den 6:e.
You get a stamp on the card for each treatment and earn a 50% discount on the 6th.

Naturbild - Oljemassage i Malmö

Klippkort

Välj fritt ml. Thai, Olje eller Ayurvedisk massage
5 x 60 min. massage – SEK 2500,-
10 x 60 min. massage – SEK 4800,-
5 x 90 min. massage – SEK 3625,-
10 x 90 min. massage – SEK 6800,-
Choose between Trad.Thai, Aroma Oil or Thai Mix massage.

Aktiva kampanjer

SEK 500

December Campaign
Deep Cleansing Facial

Rengörings Ritual med naturliga och ekologiska produkter och tekniker som gör att du och din hud känns mjuk och förnyad - Vi inkluderar även bryn korrigering om du vill...
Normalpris 90 min - 900,-
December pris 680,-
Spara 20%

SEK 500

Anti-Age Ansiktsbehandling

Vi använder en kombination av japanska lyftningstekniker, cupping och Gua Sha för att ge dig ett märkbart resultat även efter endast 1 behandling.
Inga fillers eller kemikalier - bara naturliga organiska oljor.
Normal pris SEK 695,-
Prova på rabatt SEK 195,- vid din första behandling

Kontakta oss!

Intresserad av våra tjänster? Vi vill att din upplevelse ska bli minnesvärd.

Malmö

Östra Förstadsgatan 15C, 21131 Malmö, Sweden

Har en fråga?

Var hittar ni oss ...

Välkommen till Prana Healing Arts

Boka din behandling idag.