Prana Healing Arts

Gravid massage

Vad är Gravid massage?

Gravid massage anpassas till de förändringar du går igenom under graviditeten. Att välsigna världen med en ny människa kan vara en belastning för den som bär barnet och detta kan resultera i både fysisk och mental trötthet, känsla av tyngd, vätska i kroppen och för vissa också illamående och smärta.
Massagen kan hjälpa till att ta bort eller lindra dessa symtom och hjälpa dig att gå igenom denna underbara tid i ditt liv lite lättare.
Gravid massage anses i allmänhet vara säker efter första trimestern, men konsultera gärna med din läkare först.

Vad händer under massagen?

Massagen är anpassad till dina behov och preferenser vid den specifika punkten i graviditeten. Det innebär att vi stöttar upp sängen med extra kuddar för att du ska vara bekväm.
Efter tredje trimestern tycker de flesta att det är obehagligt att lägga sig på magen och när babyn blir större kan det också vara en utmaning att lägga sig på ryggen. Den extra vikten kan sätta tryck på större blodkärl och orsaka illamående och yrsel. Av den anledningen rekommenderar vi normalt en sidoläge eftersom det stöder magen, ger god åtkomst för terapeuten och gör att du kan slappna av helt.

Gravid Massage

60 min

SEK 595,-
Gravid Massage

90 min.

SEK 850,-

Välkommen till Prana Healing Arts

Boka din behandling idag.