Prana Healing Arts

Ayurvedisk massage

Kunskapen om livet ...

Ayurveda betyder ”kunskap om livet” och är en urgammal hälsovetenskap med ursprung i Indien Den beskriver människan som en helhet sammansatt av många egenskaper där varje individ har sina speciella egenskaper som formar dennas personlighet.
Enligt ayurveda finns det tre grundenergier; tridosha. Dessa energier sägs styra över alla biologiska och psykologiska funktioner. De tre tridoshorna kallas Vata (luft och rymd), Pitta (eld och vatten) och Kapha (vatten och jord). Varje individ är en kombination av dessa tre, varav en oftast är dominerande. Enligt ayurveda uppstår all ohälsa genom obalans i och mellan dessa doshor. Massage är en av de viktigaste och mest njutbara metoderna att bringa doshorna i balans och på så sätt främja hälsa och välmående.
This treatment is available in 30-90 min time slots depending on you need and wishes and can cover specific areas or the whole body.

Vad händer under massagen?

Vid massagen använder vi alltid färsk naturlig olja som vi blandar med aromatiska eteriska oljor. Oljan innehåller mycket vitamin E som är en stark antioxidant vilket motverkar hudens åldrande.
The massage is done with Ayurvedic massage technique being relaxing movements, as well as lymphatic drainage.

Ayurvedic Massage

30 min - Head, Back or Foot

SEK 350,-
Ayurvedic Massage

60 min - Head only

SEK 550,-,-
Lymphatic drainage Massage

60 min - Foot & Leg

SEK 550,-
Lymphatic drainage Massage

60 min - Full body

SEK 595,-
Lymphatic drainage Massage

75 min - Body & Head

SEK 795,-
Lymphatic drainage Massage

90 min - Full body & head

SEK 850,-

Ayurvedic Huvud Massage

Huvudmassage är djupt avslappnande och balanserande för kropp och själ. Det ger avkoppling som lindrar stress och minskar spänningar i bland annat musklerna i ögonen och käken. Massagen ökar hudens elasticitet i ansiktet genom att stimulera bindväv i hårbotten och stimulering av huvudet lyfter upp kinderna, käke linjen och huden runt ögonen. Massagen görs med avslappnande rörelser på muskler, bindväv, leder mellan skallen och lymf som hjälper till med vätskedränering. Vi trycker på energipunkter (marma och tsubo), som direkt stimulerar muskler och celler och till och med de inre organen - Huvudet har många specifika energipunkter som är kopplade till organ, kroppsdelar och nervsystemet, inklusive hormoner.

Ansiktsbehandling och oljemassage i Malmö

Välkommen till Prana Healing Arts

Boka din behandling idag.